Hagleskyting Løvenskioldbanen
Publisert 08.11.2018 15:04
Oppdatert 19.09.2019 09:09
Solemskogen Jeger og Fiskeforening har avtale med Løvenskioldbanen Skytesenter om subsidiert skyting for klubbmedlemmer. Løvenskioldbanen Skytesenter AS har eksistert i mange år og er viden kjent blant jegere, skyttere og blant deltakere i forskjellige typer arrangementer.
Hagleskyting Løvenskioldbanen

​​​​

Største skytesenteret i Norden


På Løvenskioldbanen er det alltid stor aktivitet, og senteret fremstår også som det største og mest innholdsrike skytesenteret i Norden. Her kan du få oppleve spenning og moro sammen med gode venner/kolleger eller familie – eller du kan unne deg litt kvalitetstid og rekreasjon alene. Senteret ligger pent til i naturskjønne omgivelser og med frisk og ren luft. På Løvenskioldbanen avholdes gjennom året også flere konkurranser og norgesmesterskap innen ulike skytegrener.


Subsidiert pris gjennom SJFF


Du må vise betalt medlemsavgitt når du handler for å få rabatert pris. Bli en god hagleskytter til høstens jakt!

Åpningstider: Trykk her

Veibeskrivelse
Fra Røa kjører man Griniveien utover, ta av Listuveien til høyre mot Skytterkollen / Landsfengselet og følg skilting til Skytterkollen. På parkeringsplassen nedenfor Skytterkollen står det skiltet ”Lerduebanen” til høyre, følg dette frem til banen. 

Kart
 


For mer informasjon, se www.lerduebanen.no​​
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.