Hagleskyting Løvenskioldbanen
Publisert 08.11.2018 15:04
Oppdatert 12.11.2018 10:41
Solemskogen Jeger og Fiskeforening har avtale med Løvenskioldbanen Skytesenter om subsidiert skyting for klubbmedlemmer. Løvenskioldbanen Skytesenter AS har eksistert i mange år og er viden kjent blant jegere, skyttere og blant deltakere i forskjellige typer arrangementer.
Hagleskyting Løvenskioldbanen

​​​

Største skytesenteret i Norden


På Løvenskioldbanen er det alltid stor aktivitet, og senteret fremstår også som det største og mest innholdsrike skytesenteret i Norden. Her kan du få oppleve spenning og moro sammen med gode venner/kolleger eller familie – eller du kan unne deg litt kvalitetstid og rekreasjon alene. Senteret ligger pent til i naturskjønne omgivelser og med frisk og ren luft. På Løvenskioldbanen avholdes gjennom året også flere konkurranser og norgesmesterskap innen ulike skytegrener.


Subsidiert pris gjennom SJFF


Prisen er 140,- per runde for både for seniorer og juniorer. Prisene er subsidiert. Du må vise betalt medlemsavgitt når du handler. Bli en god hagleskytter til høstens jakt!

Åpningstider: Trykk her

Veibeskrivelse
Fra Røa kjører man Griniveien utover, ta av Listuveien til høyre mot Skytterkollen / Landsfengselet og følg skilting til Skytterkollen. På parkeringsplassen nedenfor Skytterkollen står det skiltet ”Lerduebanen” til høyre, følg dette frem til banen. 

Kart
 


For mer informasjon, se www.lerduebanen.no​​
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.