Info om medlemskap
Publisert 13.11.2018 14:54
Oppdatert 06.01.2020 10:59
Vi ønsker deg som medlem i Solemskogen Jeger- og Fiskerforening og Norges Jeger- og Fiskerforbund!
Info om medlemskap

​​​

Opplevelser og muligheter​


I Solemskogen JFF er vi godt over 1400 medlemmer, noe som gjør oss til en av landets største jeger- og fiskerforeninger. Medlemskapet gir deg økonomiske besparelser og tilgang til opplevelser og muligheter. Du blir også en del av et miljø hvor du kan utveksle erfaringer, trene skyteferdighet, planlegge jaktturer og bygge nettverk. Dette har erfaringsmessig stor verdi for de fleste.

Som medlem i Solemskogen JFF, blir du automatisk medlem av Norges Jeger og Fiskerforbund. Som medlem i NJFF er du en av mange. Vi er over 115.000 medlemmer. NJFF arbeider for at alle som ønsker det skal få tilgang til best mulig jakt- og fiskeopplevelser.


Mange fordeler


Du får også andre fordeler som medlem. Fordeler som kan gi deg økonomiske besparelser og tilgang til muligheter. For mange er den viktigste grunnen til å bli medlem å bli en del av et miljø hvor man kan utveksle erfaringer, trene skyteferdighet, planlegge jaktturer og bygge nettverk. Dette har erfaringsmessig verdi for de fleste.


Bredt tilbud​


Solemskogen Jeger- og Fiskerforening er en forening for hele Oslo-regionen. Vi disponerer lokaler i Fjellhallen på Kjelsås, Myrerskogveien 17 hver mandag fra kl 18.00. Vi samarbeider også med Oslo Jeger- og Fiskerforening, slik at du som medlem hos oss har tilgang til et bredt tilbud på jaktskyting (se hjemmesiden vår for informasjon). Hver mandag kan våre medlemmer trene rifleskyting i Fjellhallen. Som hagleskytter sparer du også vesentlige beløp på Løvenskioldbanen med egne ”bonger” fra Fjellhallen sammen med medlemskortet ditt.


Vi disponerer jakt 


Solemskogen Jeger- og Fiskerforening disponerer jakt for rådyr og småvilt for medlemmene i Lillomarka. Foreningen driver aktivt viltstell i nærområdet. SJFF har en aktiv fiskegruppe og et eget fond øremerket tiltak for ungdom og er medlem i Oslomarka Fiskeadministrasjon (OFA). Solemskogen Jeger- og Fiskerforening har også et oppegående og mangfoldig tilbud på jakthundsiden. Det arbeides innenfor flere områder; – både på fuglehundsiden og drivende hunder. Sjekk hjemmesiden for oppdatert informasjon om hundearbeidet.


​​

​​
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.