Introjakt for ungdom på villsvin i Aremark
Publisert 27.11.2019 09:34
Oppdatert 27.11.2019 09:36
Introjakt for ungdom på villsvin i Aremark

​​Ungdomsutvalget inviterte til villsvinjakt i Aremark for foreningens ungdom. Siden vi kun har plass til fire jegere ble det fullt hus etter kort tid.

Helgen 22 til 24 november dro 4 forventningsfulle jegere for å jakte på villsvin i Østfolds dype skoger. Viltkameraene på åtene viste mye besøk av flokker på store og små dyr. Det var vått og mye vann etter den siste tidens regnfall.

Etter gjennomgang av jaktregler, våpen og alt som hører med, ble det trekning av poster. Vi var på plass i jaktbuene i halv ni tiden og litt senere fredag kveld kom det en flokk på seks dyr og ett av dyrene ble skutt med et perfekt skudd.

Vi hadde slaktekurs med profesjonell slakter på dagtid. Det var en svært bra og lærerik helg og Ungdomsutvalget takker jegere og instruktører for flott innsats !

Se flere bilder av turen på Solemskogen JFF sine facebooksider.


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.