Jegerprøvekurs etter ferien?
Publisert 28.06.2019 00:26
Oppdatert 28.06.2019 00:35
Jegerprøvekurs etter ferien?
Jegerprøvekurs etter ferien?
Fra 5. august er vi i full gang med våre populære jegerprøvekurs, Husk at våre jegerprøvekurs som hovedregel er fulltegnet, så det er en fordel å være tidlig ute, om du vil sikre deg plass.

​​Jegerprøvekursene følger en obligatorisk læreplan, med krav til deltagelse. Vi tar deg trygt igjennom pensum og læreplanen, over ni samlinger. Eksamen går som hovedregel veldig greit, vi ligger faktisk helt på topp når det gjelder andel som består eksamen, takket være bl.a. våre dedikerte instruktører.

Du kan i høst velge mellom jegerprøvekurs hvor teori samlingene gjennomføres enten i lokalene til G-MAX på Storo eller på Tåsen skole. Skytesamlingen gjennomfører vi på Løvenskioldbanen, i tillegg har vi en samling med feltløype som foregår i Maridalen.

For detaljer og påmelding velger du fanen for jegerprøven. Når vi har mottatt din påmelding, vil du via e-post motta en bekreftelse med praktisk informasjon.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.