Jegerprøvekurs for 2021 nå ute for påmelding
Emil Andre Os
Publisert 11.12.2020 12:00
Oppdatert 11.12.2020 13:47
Jegerprøvekurs for 2021 nå ute for påmelding
Vi har nå på plass jegerprøvekurs for 2021.

​Alle førstegangsjegere må fullføre obligatorisk jegerprøvekurs, eksamen kan avlegges fra kalenderåret man fyller 14 år.  

Inntill videre legger vi opp kursene over fem sammenh​engende dager. Vi starter på tirsdag og er ferdig på lørdag. På ukedagene samles vi på Nordre Lineberg Besøksgård fra kl 16.00. Lørdag er det skyting på Løvenskioldbanen. Alle praktiske detaljer kommer ifm påmelding. 

Kursplan og samlinger finner du her

Påmelding jegerprøvekurs gjøres her. Så snart vi har mottatt påmelding med alle detaljer, vil du motta en bekreftelse fra oss. Nærmere kursstart kommer ytterligere detaljer knyttet til gjennomføring og forberedelser.

Utdanning av førstegangsjegere er en viktig del av vår virksomhet og formål. Vi har svært gode resultater på eksamen, og er an av de største arrangørene i Norge.

Vi tar forbehold om smittesituasjonen i Oslo, kursene gjennomføres med tiltak mot spredning.


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.