Jegerprøven i annerledesåret 2020 – tusen, tusen takk
Publisert 31.12.2020 15:14
Oppdatert 04.01.2021 19:24
Jegerprøven i annerledesåret 2020 – tusen, tusen takk
Fem instruktører klare for samling på skytebanen med nye jegere
Som lokal jeger- og fiskerforening skal vi være mye. Opplæringsvirksomheten bør og skal være bredt orientert, og avgjørende for at jakt- og fiskeutøvelsen møtes med aksept av samfunnet.

​​​​I følge statistikken fra Studieforbundet Natur og Miljø på årets siste dag er det ingen andre NJFF-foreninger som har levert jegerprøvekurs til flere kandidater i løpet av 2020.

I tillegg til å være største jegerprøvearrangør i 2020, har deltagerne fra oss svært gode eksamensresultater. Av alle kandidater som gjennomførte eksamen i Oslo kommune bestod ifølge fersk statistikk 96 prosent eksamen.

Tusen, tusen takk til alle bidragsytere og til alle førstegangsjegere som valgte og hadde tillit til oss. I perioder har det vært utfordrende. Vårt målbilde om kvalitet og befeste posisjonen som en seriøs opplæringsaktør skal være på plass. Også i annerledesåret. 

Vi er klare i startgropa for jegerprøven i 2021, og har kursplanen på nett. ​Generelt forbehold om Covid-19 gjelder,- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.