Mange spørsmål og henvendelser om jegerprøven
Publisert 06.04.2021 11:45
Oppdatert 06.04.2021 11:49
Mange spørsmål og henvendelser om jegerprøven
Fortsatt stillstand jegerprøvekurs ifm Covid-dugnad. Følg oss på Facebook, vi tar sikte på å legge ut en oppdatert kursplan så snart som mulig....

​​​Vi skulle gjerne vært i full gang med jegerprøvekurs. Så langt i år er det avlyste kurs og full stopp også på eksamen i Oslo. Dette har sammenheng med den pågående pandemien, og vi følger selvsagt både pålegg og retningslinjer fra myndighetene.

Det innebærer ikke at vi ikke har en plan. Så snart vi ser det åpner seg muligheter, vil vi få på plass en oppdatert kursplan. Inntil videre tar vi derfor ikke påmeldinger. 

Følg oss derfor på Facebook og nett for oppdatering og nyheter. Vi gleder oss alle til å samle kursdeltagere, og komme i gang med vårt rekrutteringsarbeidet.

​Vi holder ut litt til nå, så kommer det bedre tider.....

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.