Medlemsfordeler
Publisert 08.11.2018 14:51
Oppdatert 03.02.2020 10:50
Medlemsfordeler

​​​​​​​​​​​​​​​​​​Bredt tilbud


Solemskogen Jeger- og Fiskerforening disponerer lokaler i Fjellhallen på Kjelsås, Myrerskogveien 17 hver mandag fra kl 18.00. Vi samarbeider også med Oslo Jeger- og Fiskerforening, slik at du som medlem hos oss har tilgang til et bredt tilbud på jaktskyting på Løvenskioldbanen samt skyting i Fjellhallen på OJFF sine skytedager som pt er tirsdager. Som hagleskytter sparer du også vesentlige beløp på Løvenskioldbanen med egne ”bonger” fra Solemskogen JFF sammen med medlemskortet ditt.


Jakt og fiske


Solemskogen Jeger- og Fiskerforening disponerer jakt for rådyr og småvilt for medlemmene i Lillomarka. Foreningen driver aktivt viltstell i nærområdet. SJFF har en aktiv fiskegruppe og et eget fond øremerket tiltak for ungdom og er medlem i Oslomarka Fiskeadministrasjon (OFA). 


​Hund


​Solemskogen Jeger- og Fiskerforening har også et oppegående og mangfoldig tilbud på jakthundsiden. Det arbeides innenfor flere områder; – både på fuglehundsiden og drivende hunder. Sjekk hjemmesiden for oppdatert informasjon om hundearbeidet.


Andre medlemsfordeler og rabattordninger
Løvenskioldbanen Skytesenter AS
løvenskiold logo ny.png
Ved kjøp av fem serier duer og skudd får medlemmer av Solemskogen rabattert pris. I tillegg kommer depositum på duekort ved førstegangs kjøp.


OFA-Fiskekort
ofa logo.png
Medlemmer av Solemskogen JFF kan kjøpe OFA-fiskekort i Fjellhallen (Myrerskogveien 17) på mandager mellom 18:00-20:00.
Sesongkort 2019 koster 295 kroner (ordinær pris 590 kroner). Vi tar betaling KUN med VIPPS. Du finner Solemskogen Fiskeutvalget ved å taste VIPPS nummeret 139547


Skyting på OJFF-baner
Medlemmer av Solemskogen JFF kan benytte seg av OJFF-skytebaner til medlemspris.
  • 100-meters banen på Løvenskiold: onsdag (16.00-20.00) og lørdag (10.00-13.00)
  • Hjortebanen på Løvenskiold: fredag (16.00-20.00)
  • Fjellhallen (Myrerskogveien 17): tirsdag (18.00-21.00)
  • Se OJFF-nettsider for oppdaterte åpningstider med mer.​

Sjekk ut vårt aktivitetshefte
her

Bli medlem ved å trykke her​


NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.