Medlemskontingenten for jubileumsåret 2021 er på vei. Vi håper du henger med videre.
Publisert 04.01.2021 19:34
Oppdatert 04.01.2021 19:34
Medlemskontingenten for jubileumsåret 2021 er på vei. Vi håper du henger med videre.
Foto: NJFF
​Med medlemskap i Solemskogen JFF er du del av et stort fellesskap. I disse dager er det en giro underveis, enten via postkassen eller i nettbanken. ​

Vi er en av landets største lokale jeger- og fiskerforeninger, og har jobbet med gode jakt- og fiskeopplevelser i over 40 år. Opprinnelsen startet i 1871, som betyr at NJFF markerer 150 år. Jubileumsåret vil markeres med ulike aktiviteter, også lokalt.

Som medlem i Solemskogen Jeger- og Fiskerforening støtter du også opp om vårt arbeid for gode rammebetingelser for jakt og fiske, nå og i fremtiden. Det handler om tilbud lokalt og arbeidet som nedlegges av NJFF sentralt.

Det handler også om å videreføre og utvikle gode kurs- og opplæringstilbud, aktiviteter for jakthunder, tilbud til jaktskyttere og sportsfiskere. Vi har også en jobb å gjøre når det er prosesser i gang for å stenge ned store deler av skytebanetilbudet for vår region.

Følg vår aktivitetsoversikt på nettet gjennom året for oversikt over kurs og tilbud vi tilretelegger lokalt.

Her er NJFFs nasjonale medlemsfordeler

I tillegg til sentrale NJFF fordeler, får du som lokallagsmedlem tilgang til lokale fordeler og tilbud​.

Enkel håndtering av ditt medlemskap

Du finner ditt digitale medlemskort ved å logge deg inn på Min side. Der kan du enkelt betale kontingenten via Vipps. Dersom du ønsker å gjøre endringer i ditt medlemskap kontakter du medlemsservice via e-post

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.