Oppdatert kursplan for jegerprøven er på plass
Emil Andre Os
Publisert 11.06.2020 14:56
Oppdatert 11.06.2020 14:56
Oppdatert kursplan for jegerprøven er på plass
Ikke alle samlinger er teori - vi er også i felt på en av samlingene
Vi har nå lagt ut bredt tilbud med jegerprøvekurs som starter etter ferien. Vi vil gjennomføre kursene med noe færre deltagere pr kurs, og har kompensert det med flere kurs enn tidligere.

​Om du har planer om å ta jegerprøven, er det mange kurs å velge blant. Bare husk at du bør melde deg på i god for å sikre deg plass. 

Du finner oversikt over alle jegerprøvekurs her. Husk at det er er krav om deltagelse, og at det krever planlegging også fra din side.

​Vi gjennomfører alle samlinger med unntak av samlingen på skytebanen på Nordre Lindeberg gård.. Så er vi på skytebanen som skjer på Løvenskioldbanen​ for en av de praktiske samlingene.

Når vi har mottatt og håndtert din påmelding via nettsiden vår, vil du motta en bekreftelse med de første praktiske detaljer.

Informasjon om eksamen kommer aller senest på første samling.- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.