Påmelding til Fasancupen 2. november 2019 er åpen!
Nils Kristian Orthe
Publisert 06.10.2019 21:47
Oppdatert 22.10.2019 22:37
Påmelding til Fasancupen 2. november 2019 er åpen!
Påmelding til Fasancupen 2. november 2019 er åpen (pga. flytting av dato)! Det er dermed ledige plasser så vær kjapp med påmeldingen!

NB: Fasancupen har blitt flyttet til 2. november. Dette har medført at det er blitt ledige plasser. Påmeldingen åpnes derfor igjen.

Velkommen til Fasancup, lørdag 2. november – Solemskogen JFFs uhøytidelige klubbmesterskap for stående fuglehunder! Løper hund etter så er ikke det så farlig. Den må ta stand og få fuglen i lufta!

I år blir har vi leid terreng hos Vestfold fuglehundklubb. Vi skal være i Kvelde terrenget. Terrenget ligger ca 10-11 mil fra Oslo.  Informasjon om hvor og når vi skal møte blir sendt til hver av deltakerene (sannsynlig oppmøtetidspunkt blir kl 0830). Det er begrenset med plasser så det er førstemann til mølla. Hvis vi blir fulltegnet så prioriterer vi en hund per person. Dette for å få med flest mulig.

​Prisen er kr 600 per hund (innbetalingsinformasjon sendes når påmeldingen er bekreftet)

Trykk her for å melde deg på!

​Ved spørsmål kontakt: Nils Kristian Orthe, (nils.orthe@gmail.com, mob: 91746933)


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.