Påmelding til rypefest 26. januar på Disen gård er åpen!
Publisert 07.01.2019 12:02
Oppdatert 07.01.2019 12:02
Jakthundeutvalget arrangerer rypemiddag med «pomp og prakt» lørdag 26. januar! Alle medlemmer er velkomne, også jegere uten hund og fiskere. Dette er en hyggelig anledning til å bli kjent med flere i foreningen!
Påmelding til rypefest 26. januar på Disen gård er åpen!
Rypefesten arrangeres på Disen gård. Vi starter kl 1900 med velkomstdrink, påfølgende middag, kaffe og kaker. Det serveres et par glass rødvin til maten, drikke forøvrig må medbringes.

Det vil bli vist film og bilder fra Fasancupen som ble arrangert 7 og 8 desember.

Vi har noen ivrige medlemmer i klubben som står for matlaging, hvor tanken er at alle stiller med en rype hver. Hver deltaker leverer 1 stk flådd og renset rype innpakket i matpapir torsdag 24. januar – ettermiddag/kveld i Akebakkeskogen 54 A (Erik Telle).

Kr 400,- betales ved oppmøte, bindende påmelding på denne linken​ innen 23. januar 2018! Hvis fryseren er tom og jakta var skral, så kan det kjøpes rype på assorterte butikker. F.eks. Georg Nilsen bogstadveien , Jacobs på Holtet eller Grorud fisk & vilt (på Grorud senter).

VELKOMMEN TIL FEST!

OBS – det er begrenset med plass på Disen gård, så «førstemann til mølla» gjelder.

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.