Påmelding til rypefest lørdag 25. januar på Disen gård er åpen!
Publisert 05.01.2020 14:29
Oppdatert 05.01.2020 14:29
Påmelding til rypefest lørdag 25. januar på Disen gård er åpen!
Jakthundeutvalget arrangerer rypemiddag med "pomp og prakt" lørdag 25. januar! Alle medlemmer er velkomne, også jegere uten hund og fiskere. Dette er en hyggelig anledning til å bli kjent med flere i foreningen!

Jakthundeutvalget arrangerer rypemiddag med "pomp og prakt" lørdag 25. januar!

Alle medlemmer er velkomne, også jegere uten hund og fiskere. Dette er en hyggelig anledning til å bli kjent med flere i foreningen!

Rypefesten arrangeres på Disen gård. Vi starter kl 1900 med velkomstdrink, påfølgende middag, kaffe og kaker. Det serveres et par glass rødvin til maten, drikke forøvrig må medbringes.

Vi har noen ivrige medlemmer i klubben som står for matlaging, hvor tanken er at alle stiller med en rype hver. Hver deltaker leverer 1 stk flådd og renset rype innpakket i matpapir torsdag 23. januar - ettermiddag/kveld i Akebakkeskogen 54 A (Erik Telle).

Kr 400,- betales ved oppmøte, bindende påmelding på denne linken innen 22. januar 2020! Hvis fryseren er tom og jakta var skral, så kan det kjøpes rype på assorterte butikker. F.eks. Georg Nilsen bogstadveien , Jacobs på Holtet eller Grorud fisk & vilt (på Grorud senter).

VELKOMMEN TIL FEST!

OBS - det er begrenset med plass på Disen gård, så "førstemann til mølla" gjelder.


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.