Rådyrjakt for kvinner i eget terreng i Solemskogen JFF
Therese Nordling
Publisert 19.11.2019 18:48
Oppdatert 19.11.2019 18:50
Solemskogen JFF arrangerte en vellykket rådyrjakt for kvinner på Laskerudåsen den 16.11.19
Rådyrjakt for kvinner i eget terreng i Solemskogen JFF
En av kvinnene måtte gå før bildet ble tatt dessverre, men du var med oss under samtalen i lunsjen likevel :)

​11 kvinner og to hunder deltok på rådyrjakten. Det var god og våt snø, men ingenting å si på stemningen og det var spenning hele dagen.

Vi valgte å ta et langt første drev og heller gi oss etter lunsj, ettersom de fleste var uten regntøy. Både Tøffen (beagle) og Sally (dacs) fikk los på dyr og var like i nærheten av postrekken, men dessverre var dyrene smarte nok til å løpe bak trærne, da ble det ikke krutt i lufta. Alle fulgte godt med på radio og noen hadde gps. Det var ivrige damer som møttes rundt bålet til lunsj.

Alle var enige i at dagen var bra. Og gliset var stort da vi fra bilene på Movatn stasjon så at to dyr viftet med halene sine på veien rett foran oss. Stang ut denne gang, men flott dag i skogen lell.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.