Rådyrjakt for kvinner i eget terreng i Lillomarka (nå er det fulltegnet)
Therese Nordling
Publisert 07.10.2019 22:08
Oppdatert 24.10.2019 21:50
Rådyrjakt for kvinner i eget terreng i Lillomarka (nå er det fulltegnet)
Hvert år arrangerer Solemskogen rådyrjakt bare for kvinner i eget terreng, bare 15 km fra Karl Johans gate. I år blir det lørdag den 16.11.19.
Hvert år arrangerer Solemskogen rådyrjakt bare for kvinner i eget terreng. I år blir det lørdag den 16.11.19. Det blir drivjakt med på drevet halsende hund og vi har tre hundeførere med hund. Dette er et tilbud til deg som er helt fersk jeger, jeger uten erfaring eller jeger med noe erfaring. Bli med!!

​​​Lørdag den 16.11.19 blir det rådyrjakt for kvinner i Solemskogen JFF. Det blir drivjakt med på drevet halsende hund og vi har tre hundeførere med hund. Arrangementet starter med et jaktmøte på Movatn stasjon, med påfølgende informasjon om jaktregler og holdninger. Poster blir tildelt og deltakerne blir fulgt til angitt post. Det brukes hagle på post. Det gjennomgås hvordan kommunikasjon blir holdt gjennom dagen og hvordan jakten vil utarte seg. Dersom jaktlaget får fall, blir det påfølgende gjennomgang av slakt og deling av vilt. Vi jakter fra morgen til lunsj, så båler vi mens vi spiser litt, før vi går ut på et nytt drev. Jakten er over ca. kl. 15-16, men det er avhengig av hva som skjer på jakten, vi kan slutte før eller senere.

Pris for medlemmer av Solemskogen JFF kr 100,-. ikke medlem kr 200,-.
Hvis vi får fall på post, deles viltet mellom deltakerne, der skytter får velge først, deretter hundefører som fik viltet til post, dernest de øvrige deltakerne som vil ha. Fellingsavgiften er på 700 kr pr dyr, dette deles mellom de som får med seg vilt hjem. 

For å benytte deg av dette tilbudet MÅ du ha gyldig betalt medlemskap i et av Norges Jeger- og Fiskerforbunds lokallag for inneværende jaktår. Husk å medbringe bevis for betalt jaktkort. Dette må vises frem før jaktstart. 

Ta med jaktradio og hundepeiler/GPS om du har. Kle deg godt for været og ta med noe varmt å drikke og en liten matpakke. Vi tilbyr pølser over bålet i pausen. Det er også lurt å ha noe å sitte på.

  • Det er begrenset med plasser, førstedame til mølla prinsippet!
  • Bindene påmelding, siste frist 11.11.19
  • Betaling gjøres via vips eller kontant betaling til meg ved ankomst.

Lurer du på noe, ta kontakt med Therese Nordling therese.nordling@gmail.com
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.