Samarbeid med Sollerudstranda skole, Vaggestein
Publisert 11.01.2021 16:19
Oppdatert 11.01.2021 16:20
Samarbeid med Sollerudstranda skole, Vaggestein
Foto: Mats Horni
På Vaggestein jobber elevene med å lage nye dyrefigurer til Solemskogens jegerprøvekurs.

​Om du har tatt jegerprøvekurs hos oss, husker du antageligvis dyrefigurer vi bruker i forbindelse med feltløype og natursti. Nå er det tid for å fylle opp og fornye, med god innsats fra elever og lærere fra Osloskolen som jobber litt utenfor den tradisjonelle boksen.

På den aktuelle feltsamlingen i det obligatoriske jegerprøvekurset er vi bl.a. innom viktige tema i læreplanen som sikkerhet og avstandsbedømmelse i forbindelse med jaktutøvelsen.

Elevene på Vaggestein  har funnet bilder i stor størrelse på nett, kontaktet fotografene og fått tillatelse til å benytte bildet. Så verdiøkes sluttproduktet med print på plastplater, utskjæring og montering. Klappet og klart, til nye jegerprøvekurs.

Vi takker skolen for godt samarbeid, sporty innstilling og strålende innsats. 

Litt om skolen

Skolen, som ligger på Nedre Vaggestein gård i Maridalen, ble startet 80-tallet. Skolen lever i beste velgående, og har et årelangt samarbeid med Solemskogen JFF.

Det er en frivillig skole, for hele Oslo, der elevene selv søker om man ønsker en skolehverdag som byr på utetid og praktisk jobbing. Elevene kan også ta jegerprøven i regi av skolen.  

I det hele tatt en skole vi setter stor pris på å samarbeide med.​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.