Fulltegnet!! Skogsfugljakt for kvinner
Publisert 20.09.2020 22:53
Oppdatert 21.09.2020 15:06
Fulltegnet!! Skogsfugljakt for kvinner
Solemskogen JFF inviterer kvinner til skogsfugljakt i eget terreng den 27.09.20.
Er du kvinne og ønsker å gå på fuglejakt? Kanskje er du nylig har tatt jegerprøven og vet ikke helt hva du skal begynne med? Bli med på jakt i nærheten av Oslo og treff andre kvinner som liker å jakte. Det er en fin måte å få nye kontakter på og kanskje delta på flere arrangementer?

​​

Det er plass til 5 kvinner utenom jaktleder, som er Joachim De Seves. Han har bred erfaring med jakt og vil ta oss med på en flott dag i skogen hvor du kan finne tiur og orrfugl og vi kan skyte på alt lovlig småvilt. Kvinnekontakt Therese Nordling, i Solemskogen vil også delta på jakten og alle spørsmål kan rettes til henne i forkant og etterkant av jakten.

 

Vi møtes ved Movatn stasjon kl 08:00 for å gå gjennom dagens jakt. Ha med egen hagle og riktig ammunisjon, vi anbefaler 4-5. Har du en trent fuglehund, kan du ta kontakt med undertegnede så finner vi ut av det. Selve jakten foregår ved at vi går samlet/på linje gjennom skogen, der vi det at det finnes fugl. Har vi med hunder, bruker vi dem for å lese terrenget og mulighetene. Har vi ikke hund, bruker vi støkkjakt prinsippet. Vi jakter frem til lunsj og tar da en pause med båling. Solemskogen serverer noe å bite i, men fint om du selv tar med deg noe å drikke og noe å sitte på. Det er lurt å ta med varmt tøy, kanskje er det også behov for regntøy. Husk gode sko for jakten, se an været. For øvrig er det lurt med sekk med viltnett og/eller fuglegalge hvis du har det. Dersom vi får fall, vil skytteren få viltet og vi tar en prat om hvordan gjøre opp fugl. GPS og Radio er ikke nødvendig på denne jaktformen. 


Pris: 350 for medlemmer Solemskogen JFF/600 ikke medlemmer av Solemskogen JFF.

Påmeldingsavgift til Vippsnr. 583652 – skriv «skogsfugljakt for kvinner» i meldingsfeltet.

Spørsmål om jakten rettes til Therese Nordling: therese.nordling@gmail.com

Bindende påmelding med navn, adresse, alder, telefon (navn og telefon til foresatte om du er under 18) sendes therese.nordling@gmail.com innen onsdag 23.09.20 – første kvinne til mølla....

 

Velkommen skal du være!

(Får du ikke plass på denne jakten, forsøker vi å sette opp flere muligheter denne høsten)

Krav: For å bli med på jakt må du ha med egen børse og ammunisjon. Du må også ha skutt litt med denne på forhånd. Man må vite hvordan børsa går, før man skyter mot levende vilt.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.