Spennende webinar om forvaltning av innlandsfiske
Publisert 06.01.2021 15:48
Oppdatert 06.01.2021 15:48
Spennende webinar om forvaltning av innlandsfiske
Foto: NJFF
Norges Jeger- og Fiskerforbund og Norges Fjellstyresamband tilbyr spennende webinar for alle opptatt av fisk og sportsfiske. Det er gratis å delta via internett.

​​Det er litt av et beite arrangørene har samlet som foredragsholdere. I tillegg til Miljødirektoratet stiller sentrale fagressurser fra NMBU/UiO, representanter for Fylkesmannen og Fylkeskommunen i Innlandet og NINA.

Hafslund E-CO vil redegjøre for endringer i sin årelange praksis som handler om hvorfor de nå gjør seg tanker om utsett av fisk i vann hvor det ikke er behov for fiskeutsett.

Fjellstyresambandet deler egne erfaringer rundt rekrutteringsarbeidet og tilrettelegging, NJFF har på planen innlegg hvor de stiller spørsmål ved om etablerte fiskeregler er basert på myter eller fakta?

Mye spennende og høyt faglig nivå, altså.

Hele programmet for seminaret finnes her.

Formatet er webinar, - altså rett og slett et seminar som gjennomføres via web.

 

Tid: 28. januar fra kl 10.00-15.30

 

Påmelding gjøres via nettsiden til Fjellstyrene

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.