Ungdom og sugen på laksefiske i sommer? Camp Villaks-suksessen fortsetter!
Publisert 10.04.2021 12:28
Oppdatert 10.04.2021 12:55
Ungdom og sugen på laksefiske i sommer? Camp Villaks-suksessen fortsetter!
Foto: NJFF
Nå kan du melde deg på årets camper!

​​

Camp Villaks byr på laksefiske for ungdom i elver fra Mandal i sør til Sandfjordelva i nord. På CampVillaks.no kan du finne informasjon om alle elvene.

Camp Villaks er et samarbeid mellom Norges Jeger- og Fiskerforbund og Norske Lakseelver, med støtte fra Miljødirektoratet og Sparebankstiftelsen.

Du må bare ha lyst til å fiske laks

Du er velkommen enten du er nybegynner eller har fisket laks før. For kun kr. 650,- får medlemmer to døgns fiske, overnatting, mat, opplæring, veiledning og lån av utstyr hvis du trenger det. Det eneste man må ha med seg er sovepose, underlag og klær. Det stilles ingen krav til ferdigheter eller utstyr, du må bare ha lyst til å fiske laks! (Du kan selvsagt ha med eget fiskeutstyr).

Bli medlem i Solemskogen JFF her!

Lærerikt og sosialt

På campen lærer deltakerne laksefiske i en hyggelig atmosfære. Overnatting skjer som oftest i lavvo eller telt, og når det ikke fiskes, er det matlaging på bål, sosialt liv i campen der man blir kjent med andre unge, laksefiskere fra hele landet. 

Full refusjon ved eventuell avlysning

På grunn av koronasituasjonen, er det mulighet for at Camp Villaks avlyses. Om det ikke blir mulig å avvikle campene på vanlig måte, grunnet reisebegrensninger og/eller smittevernrutiner, spesielt rundt overnatting, bespisning og det sosiale samværet, blir campene avlyst. Alle vil da få full refusjon av deltageravgiften.

Bli med på den campen som passer deg best

Se påmelding og bilder fra campene !

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.