Hund
Publisert 08.02.2016 13:08
Oppdatert 26.04.2021 10:36
Hundeutvalget tilbyr deg som hundeeier en unik mulighet til å bli kjent med andre i klubben som interesser seg for hund og jakt. Tilbud til medlemmene er basert på hva det til enhver tid er interesse for, bl.a. felles treningssamlinger og vinterjakt, medlemskvelder med foredrag om fuglehund, klubbmesterskap på lavland om høsten og som regel en fest med premieutdeling etter dette.
Hund

​​​​​​​​​​
Fuglehundgruppa


Fuglehundgruppa har bestått noen år, og teller nå noe over 250 medlemmer med stående og støtende fuglehunder av ulike raser. Dette er det eneste ikke-kommersielle tilbud til fuglehundfolk i Oslo. 


Vårt mål er å skape felles aktivitet og et miljø rundt dette, samtidig som vi ikke har ambisjoner om å være «for aktive». Tilbud til medlemmene er basert på hva det til enhver tid er interesse for, bl.a. felles treningssamlinger og vinterjakt, medlemskvelder med foredrag om fuglehund, klubbmesterskap på lavland om høsten og som regel en fest med premieutdeling etter dette. 

De av medlemmene som driver med jaktprøver pleier også ofte å samles på utvalgte prøver. Vi driver også som de eneste i Oslo med sauerenhetsdressur av hund. Miljøet i fuglehundgruppa er meget godt, og består av en blanding av eldre, erfarne «ringrever», nybegynnere og mer urutinerte, i alle aldere.


Tirsdagstrening


Annenhver tirsdag er det tirsdagstrening for medlemmer i Solemskogen JFF. Vi møtes for å trene lett dressur som lineføring, innkalling, sitt med og uten provokasjon, ro-i-oppflukt og mye annet. Det er en super måte å bli kjent med andre medlemmer på, samt få trent hunden din sammen med andre hunder. 

Det er kl 18:30 for valper/unghunder og nybegynnere og kl 19:15 for alle andre som ønsker å være med. Det er fullt mulig å være med på begge treningene. 

Dette er et gratis tilbud for alle våre medlemmer og Solemskogen JFF stiller med instruktør. Det er en egen facebook gruppe med mer informasjon. Sjekk den ut: (SJFF - Tirsdagstrening​)Gruppa for drivende og sporende hunder


Trener hunder, jakter hare og rådyr i klubbens terreng og andre steder, tar ettersøksoppdrag og jobber med utdanning av ettersøksekvipasjer ved å avholde blodspor- og ettersøkskurs hver vår! Vi holder normalt et ettersøkskurs hver vår. Sjekk ut aktivitetskalenderen ​for å se om det er blodsporkurs som skal arrangeres.Fuglehundgruppas møtesteder


Bueskytterbanen
  • Bueskytterbanen er en gresslette i Solemskogen som jegerforeningen ofte bruker som utgangspunkt til flere aktiviteter.​
  • Kjør til Solemskogen. Gå opp veien med bom og etter ca 100m får du en benk på venstre hand. Bueskytterbanen ligger ca 50 m bak den.
Grindasletta/Grindajordet
  • Grindasletta brukes høst og vinter med fine lysforhold. 
  • Grindasletta ligger øverst på Korsvoll. Like ved Korsvoll Skole. Følg Peder Ankers Vei forbi Korsvoll skole. I enden av veien ser du Grindajordet på venstre side.

Kart Solemskogen
 Kart Grindajordet
 


Kontakt gjerne leder i hundeutvalget:
John Arne Medalen
Telefon: 950 96000
E-post: jam@ja-medalen.no


NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.