Ungdomsutvalget
Publisert 08.02.2016 13:08
Oppdatert 14.01.2021 11:33
Bli medlem idag og bli med på spennende aktiviteter.
Ungdomsutvalget
​​​​​​​​​​​​Ungdomsgruppa i Solemskogen JFF har eksistert i en årrekke. Vi har ett variert aktivitetstilbud gjennom hele året. Det er gratis skyting med salong i Fjellhallen på mandager. For å være med på jakt må du ha avlagt jegerprøven. Utvalget bruker Sanderterrenget og skytebanene i nærmiljøet aktivt.

Nytt for 2021 blir skyting i Fjellhallen annenhver torsdag. På grunn av covid19 situasjonen er oppstart av dette tilbudet avhengig av utvikling i smittevern situasjon og myndighetenes anbefalinger

Mange spennende tilbud for ungdommer i 2021!

Faste arrangementer er blant annet; Skyting i Fjellhallen for ungdom på torsdager kommer i 2021, fellefangst, beverjakt, bukkejakt, harejakt, elgjakt, rådyrjakt med hund, seljakt og mye mer.

​For å delta på aktivitetene må du være mellom 14 og 25 år og medlem i Solemskogen JFF. På storviltjakter med rifle må du være over 16 år for å delta, ha avlagt storviltprøve og betalt jegeravgift. 

Det er en fordel om du eier eller har mulighet til å låne våpen når du skal delta på våre ungdomsjakter. Er du under 18 år og ikke eier eget våpen, men har mulighet til å delta med lånt våpen er det viktig at utlånserklæringen utstedes til en av foreningens deltakende ledere. Våpenet skal da overleveres personlig av eier til ansvarlig leder.
Du må også ha "Foresatterklæring" om du er under 18 år. Denne kan lastes ned fra NJFF.no


Kontakt gjerne leder i ungdomsutvalget:
Rune Svendsen 
e-post: solemskogen.ungdom@gmail.com​
Tlf: 92452077​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.