Ungdomsgruppa
Publisert 08.02.2016 13:08
Oppdatert 24.01.2020 09:23
Bli medlem idag og bli med på spennende aktiviteter.
Ungdomsgruppa
​​​​​​​​​​Ungdomsgruppa i Solemskogen JFF har eksistert i en årrekke. Vi har ett variert aktivitetstilbud gjennom hele året. Det er gratis skyting med salong i Fjellhallen på mandager. For å være med på jakt må du ha avlagt jegerprøven. Utvalget bruker Sanderterrenget og skytebanene i nærmiljøet aktivt.

Introjakt villsvin 2020 for ungdommer kommer!

Faste arrangementer er blant annet; Innendørs jaktfeltstevne for ungdom, jaktskytestevner, revejakt, fellefangst, beverjakt, fisketurer, bukkejakt, skogsfugljakt, harejakt, småviltcamp i Sollia, rådyrjakt med hund.

​For å delta på aktivitetene må du være mellom 14 og 25 år og medlem i Solemskogen JFF. På storviltjakter med rifle må du være over 16 år for å delta, ha avlagt storviltprøve og betalt jegeravgift. 

Det er en fordel om du eier eller har mulighet til å låne våpen når du skal delta på våre ungdomsjakter. Er du under 18 år og ikke eier eget våpen, men har mulighet til å delta med lånt våpen er det viktig at utlånserklæringen utstedes til en av foreningens deltakende ledere. Våpenet skal da overleveres personlig av eier til ansvarlig leder.


Kontakt gjerne leder i ungdomsutvalget:
Rune Svendsen 
e-post: solemskogen.ungdom@gmail.com​
Tlf: 92452077​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.