Om oss
Publisert 08.02.2016 13:08
Oppdatert 24.01.2020 09:24
Solemskogen Jeger- og Fiskerforening ble etablert av en gruppe lokale jakt- og fiskeinteresserte i 1980. Foreningen har etterhvert fått medlemmer fra store deler av Oslo og områdene rundt byen, men fremdeles har vi en sterk lokal forankring.
Om oss

​​​​​​​​

​Foreningen har ca 1400 medlemmer og er en av de største i Norge. Solemskogen JFF har flere aktive utvalg med blant annet en egen satsing mot ungdom. Vi har spesielle utvalg som retter seg mot jakt, skyting, hund, fiske og opplæring. Foreningen arrangerer ulike kurs, hvorav Jegerprøvekurset er det mest kjente.

Vi disponerer vår eget jaktterreng i Lillomarka. Her jakter vi både småvilt og rådyr. Det er mulig å kjøpe sesongkort eller døgnkort gjennom foreningen eller gjennom Inatur. Vi setter av egne jaktdager til opplæring. Hver mandag fra kl 1800 treffes vi i Fjellhallen, Myrerskogveien 17. Der kan du skyte med rifle (skyteprøven og treningsskudd) eller bare trene. I kafeen slår du av en jaktprat med kjente og nye medlemmer​

Se mer informasjon om utvalgene i menyen over. 

Bli medlem her​

​​​​​

Styreverv

 NJFF - CollaboratorsLocal

NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.