Christer Fossen Nordisk mester i isfiske
Ole-Håkon Heier
Publisert 20.03.2017 18:21
Oppdatert 20.03.2017 18:39
Tidligere i vinter ble Fossen vinner av Norgescupen, nå tok han hjem seieren i det nordiske mesterskapet både individuelt og i lag! Også de to andre Østfoldingene på laget var med på sammenlagtseieren.
Christer Fossen Nordisk mester i isfiske
Det norske gull-laget i herreklassen (Foto: NJFF).

​Årets nordiske mesterskap ble arrangert i Norge, på Skumsjøen i Gjøvik kommune. I tillegg til nevnte Fossen, var også Jan Morten Fossen (veteran herrer) og Tonje Hauger (damer) tatt ut til å representere Norge. Alle tre er medlemmer i SFK Acerina. Et fjerde Acerina-medlem, Niklas Strengsrud, var også sterkt delaktig i suksessen, da han var lagkaptein for Norge og var med og la opp strategien for fisket.

Fossen ble som nevnt individuell mester, men han var også med på det norske vinnerlaget i herreklassen. Videre var Jan Morten Fossen med på gull-laget i veteran herre, mens Tonje Hauger var med sølv-laget i klasse damer. Alle var med på det norske sammenlagtlaget som vant overlegent over svenskene og finnene.

Her kan du lese mer om mesterskapet, pluss finne resultatlistene: https://www.njff.no/nyheter/Sider/Rent-bord-i-Nordisk-isfiske.aspx

- Annonse -
Majoren
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.