Figurjakta i Rakkestad 22. mars og jaktfelt i Aremark 5. april avlyses, pluss litt Corona-info
Ole-Håkon Heier
Publisert 12.03.2020 14:34
Oppdatert 12.03.2020 14:35
For den som har fulgt med bittelitt i nyhetsbildet de siste dagene, kommer det neppe som noen overraskelse at det blir avlyste stevner og arrangementer også i NJFF-sammenheng fremover.
Figurjakta i Rakkestad 22. mars og jaktfelt i Aremark 5. april avlyses, pluss litt Corona-info

​​​​​Figurjakta i Råde den 15. mars er allerede avlyst, og nå avlyses også figurjakta hos RDJFF 22. mars og hos Aremark JFF 5. april. NM i jaktfelt i slutten av april er også avlyst.

Fylkeslaget har for øvrig avlyst sitt årsmøte 14. mars. Alle påmeldte er varslet. Ny dato for et komprimert årsmøte er berammet til 23. april, men hvordan dette vil bli gjennomført vil neppe bli ferdig avklart før over påske. Sittende fylkesstyre fortsetter inntil videre.

Vi må regne med flere avlysninger i tiden som kommer, men vi må alle bidra til å begrense spredningen av Corona​-viruset. Alle foreninger oppfordres til å følge rådene fra FHI - Folkehelseinstituttet og sin kommunelege. Er dere i tvil om noe rundt planlagte arrangementer fremover, bare ring fylkeskontoret i Rakkestad for en prat.

- Annonse -
Majoren
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.