Hund og hundearbeid
Ole-Håkon Heier
Publisert 08.02.2016 14:40
Oppdatert 17.02.2020 10:29
Mange av våre medlemmer har en jakthund. Vi i fylkeslaget arrangerer hvert år ett til flere jakthundrelaterte kurs. Vi har også en gruppe med sporprøvedommere spredd utover Østfold. Husk også rabatter på hundeforsikring gjennom Gjensidige, og at vi selger hundefor fra Sportsmans Pride på kontoret i Rakkestad.
Hund og hundearbeid
Norsk elghund grå (Foto: OHH).

Hund og hundearbeid
Foto: Thomas Stokke.

​​​​​​​Kurs og utdanning

Vi utdanner instruktører innenfor dressur, ettersøk på skadet vilt og strømbehandling mot sau (aversjon). Vi arrangerer også grunnkurs hund (en forutsetning for å kunne ta instruktørutdanning), videregående kurs ettersøk og flere andre typer kurs og samlinger. Selve hundearbeidet utføres ute i foreningene, der det finnes en rekke tilbud. Dette varierer fra forening til forening, så sjekk ut aktivitetskalenderen, lokalforeningenes hjemmesider eller ta kontakt med oss eller foreningene.

Fagfeltet hund

Vi har flere dyktige personer på hund og hundearbeid både i administrasjonen og styret, og jobber derfor også ofte mot NJFF sentralt i aktuelle fagsaker.

Sporprøver 

Fylkeslaget organiserer bevegelige sporprøver for cirka 10 dommere. Påmelding til prøver skjer via nettsidene til Norsk Kennel Klub​

Vil du gå en ren godkjenningsprøve for ettersøkshund, kan du velge å gå en prøve som registreres hos NJFF, men ikke i Dogweb. Du melder da på ved å sende e-post til ab@njff.no 

Medlemsfordel for hundeeiere i Gjensidige

Her kan du lese mer om fordelene du har som NJFF-medlem hos forsikringsselskapet Gjensidige: https://www.gjensidige.no/privat/kundefordeler/njff;jsessionid=401193E1D19295DC396CD8D9F686F269

Sportsmans Pride

Vi selger hundefor fra Sportsmans Pride på kontoret i Rakkestad. Kontant betaling eller Vipps!, pris fra kr 380,- til kr. 420,- for en 15 kilos sekk avhengig av type. Ring 69222006 før du tar turen, vi er en del ute på reiser.

Her kan du lese mer om foret: http://www.porthos.no/hundefor/

 

- Annonse -
Majoren
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.