Hund og hundearbeid
Ole-Håkon Heier
Publisert 08.02.2016 14:40
Oppdatert 11.12.2017 12:46
Mange av våre medlemmer har en jakthund. Vi i fylkeslaget arrangerer hvert år ett til flere jakthundrelaterte kurs. Vi har også en gruppe med sporprøvedommere spredd utover fylket. Husk også rabatter på hundeforsikring gjennom Gjensidige, og at vi selger hundefor fra Sportsmans Pride på kontoret i Rakkestad.
Hund og hundearbeid
Norsk elghund grå (Foto: OHH).

Hund og hundearbeid
Foto: Thomas Stokke.

​​​​​Kurs og utdanning

Vi utdanner instruktører innenfor dressur, ettersøk på skadet vilt og strømbehandling mot sau (aversjon). Vi arrangerer også grunnkurs hund (en forutsetning for å kunne ta instruktørutdanning), videregående kurs ettersøk og flere andre typer kurs og samlinger. Selve hundearbeidet utføres ute i foreningene, der det finnes en rekke tilbud. Dette varierer fra forening til forening, så sjekk ut aktivitetskalenderen, lokalforeningenes hjemmesider eller ta kontakt med oss eller foreningene.

Fagfeltet hund

Vi har flere dyktige personer på hund og hundearbeid både i administrasjonen og styret, og jobber derfor også ofte mot NJFF sentralt i aktuelle fagsaker.

Sporprøvedommere

Fylkeslaget organiserer sporprøver for cirka 10 dommere. For spørsmål vedrørende jakthund eller sporprøver kontakt Anniken Bøckmann på telefon 90063083 eller på e-post ab@njff.no 

Medlemsfordel for hundeeiere i Gjensidige

Her kan du lese mer om fordelene du har som NJFF-medlem hos forsikringsselskapet Gjensidige: https://www.gjensidige.no/privat/kundefordeler/njff;jsessionid=401193E1D19295DC396CD8D9F686F269

Sportsmans Pride

Vi selger hundefor fra Sportsmans Pride på kontoret i Rakkestad. Kontant betaling eller Vipps!, pris fra kr 360,- til kr. 400,- for en 15 kilos sekk avhengig av type. Ring 69222006 før du tar turen, vi er en del ute på reiser.

Her kan du lese mer om foret: http://www.porthos.no/hundefor/

 

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Majoren
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.