Barn og ungdom
Ole-Håkon Heier
Publisert 08.02.2016 14:41
Oppdatert 11.12.2017 12:41
Det er over 1000 ungdomsmedlemmer i jeger- og fiskerforeningene i Østfold. Fylkeslaget har en egen ungdomsleder, og et eget ungdomsutvalg. Det tilbys et stort antall aktiviteter for barn og unge både fra lokalforeninger og fylkeslaget.
Barn og ungdom
Barn og ungdom

​​​​Stor aktivitet i lokalforeningene

Flertallet av foreningene i Østfold har egen ungdomsgruppe med aktiviteter året gjennom. Gå inn på din lokale forenings hjemmesider og se hva du finner der, eller ta kontakt med lokalforeningen direkte (det er ikke alle som er like flinke til å bruke websider).

Kurs, utdanning og leir

Fylkeslaget arrangerer årlig i mai en stor leir sammen med Østfold 4H og de lokale jeger- og fiskerforeningene i Halden: Berby Action Camp.

Vi tilbyr også kurs for ungdomsledere. I 2014-2017 har vi tatt med ungdomsledere på sportsfiske i Glomma, reinsdyrjakt, beverjakt og elgjakt.

Vi arrangerer også regionale fiskeleirskoler.

Ut på tur med elever og andre

Hvert år tar fylkeslaget med mer enn 500 barn og unge fra skoler i hele fylket på utedager med fiske, viltkunnskap og friluftsliv.

Kontakt gjerne Willy (wh@njff.no) eller Anniken (ab@njff.no​ eller 90063083) dersom du har spørsmål knyttet til barn og unge og jakt, fiske og friluftsliv. Vi kan både stille med kyndig personell og utlån av utstyr til lokalforeninger på forespørsel.

Ungdomsutvalget 2017

Ungdomsleder: Ulf Veidahl, Moss og Våler JFL, tlf. 90949410, epost: ulfveidahl@hotmail.com

Medlem: Øyvind Fagerlie, Halden og omegn JFF

Medlem: Stian Brendmo Syversen, Sarpsborg og omegn JFF

Medlem: Magnus Johannessen, Båstad grunneier JFF

Medlem: Sondre Larsen, Råde JFF

Medlem: Mats Thomasrud, Borge JFF

Sekretær for ungdomsutvalget er Willy Henriksen, e-post: wh@njff.no og telefon: 69222206.

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Majoren
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.