Storeslem til SFK Acerina på FM isfiske
Ole-Håkon Heier
Publisert 27.02.2017 15:49
Oppdatert 27.02.2017 15:51
SFK Acerina tok gull, sølv og bronse individuelt, og de to edleste valørene i lagkonkurransen. Årets fylkesmester heter Niklas Strengelsrud.
Storeslem til SFK Acerina på FM isfiske
Fylkesmesteren gratuleres med seieren av arrangørforeningens Morten Svendsen (Foto: Gunnar Fossen Larsen).

​Værgudene kunne knapt ha vartet opp med bedre vær enn hva som var tilfelle på årets fylkesmesterskap i isfiske. Strålende sol, blå himmel og en Øyeren-overflatet dekke av hvit snø.

Topp 3 i FM ble altså bekledd med blå Acerina-dresser. Strengelsrud fikk 5519 gram, sølvvinner Tonje Hauger 4009 gram, og - meget hakk i hæl - bronsevinner Christer Fossen med 3998 gram.

I lagkonkurransen ble det det altså gull og sølv til lag fra SFK Acerina, mens Båstad grunneier JFF fikk brosnemedaljen.

Kun 32 deltagere var skuffende for arrangøren, spesielt tatt i betraktning at det i alle fall ikke var været det sto på. Plass nok var det definitivt også på Øyeren.

Du kan finne resultatliste under fanen "fiske" oppe til høyre.

- Annonse -
Majoren
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.