Skytekurs på Eivindsætre
Publisert 30.04.2018 21:57
Oppdatert 30.04.2018 21:57
Skytekurs på Eivindsætre
Av medlemmer for medlermmer!

​​Lørdag 19.mai vil det for medlemmer i Halden & Omegns JFF bli avholdt skytekurs på Eivindsætre Leirduebane. Kurset holdes av et av våre medlemmer, Vegard Utne, som for tiden holder på med Trener 1 Leirdue i regi av Norges Skytterforbund. 

Trenerkurset består av 45 timer teori, som fordeles på internettbaserte moduler og oppmøtebasert undervisning. Vegard er nå ferdig med den teoretiske delen, og må gjennom 45 timer med praksis i egen klubb. Når både den teoretiske, og den praktiske delen er gjennomført, kan han smykke seg som en av de første i landet som har gjennomført dette kurset i regi av NSF. ​​

Skytedagen den 19.mai på Eivindsætre vil være en innføring i det som Vegard mener er det viktigste for en nybegynner å tenke på når man skal skyte. Fokuset denne dagen vil ligge på skytegrenen Skeet og Nordisk Trap, og han går hardt ut og lover at deltakerne vil være en bedre skytter når kursdagen er over. 

- Ja, jeg sa visstnok det i invitasjonen, ler Utne samtidig som han setter fra seg hagla i stativet. 
Videre legger han til; det er for meg veldig lærerrikt og givende å kunne hjelpe andre et steg videre med sin skyting. Kurset er rettet mot nybegynnere, men ny input om egen skyting mener jeg alltid er viktig om man ønsker å bli bedre, sier Vegard. 

Det er allerede flere påmeldte til kurset, men det er alltid plass til fler. Er dette noe for deg?  Bli med! 


Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.