Vellykket skytekurs på Eivindsætre
Publisert 21.05.2018 13:27
Oppdatert 21.05.2018 13:27
Vellykket skytekurs på Eivindsætre
Det var denne helgen duket for skytekurs på Eivindsætre for medlemmer i Halden og Omegn JFF. Med på kurset var det flere som konkurrerer til vanlig, og noen som tok i hagla for første gang på veldig lenge.

​Lørdag 19.mai arrangerte Halden og Omegn JFF skytekurs på Eivindsætre for sine medlemmer. Skytekurset var hold av et av medlemmene selv, Vegard Utne, som for tiden holder på med Trener 1 Lerdue i regi av Norges Skytterforbund. 

Skytekurset tok for seg grenene Nordisk Trap (NT) og Skeet. Alle deltakerne hadde tidligere prøvd NT, men ikke alle hadde tidligere prøvd seg på Skeet. 

Innledningsvis i kurset var det gjennomgang av ulik teori knyttet opp mot de to skytegrenene. Det ble snakket om siktelinjer, Gun hold point, Eye hold point, litt om reglement, og ulike sving-, og skyteteknikker. 

Målet med kurset var i følge Vegard at deltakerne skulle få et innblikk i NT og Skeet, og at skytterne skulle få en bevisstgjøring i sin egen og andres skyteteknikk.

- Ut i ifra reaksjonene var dette et vellykket kurs, så da må jeg si meg fornøyd! Vi var en flott gjeng på skytebanen. Det var mange unge skyttere, og noen litt mer erfarne - gutter og jenter.  Så dette var veldig bra, sier Vegard. 

Ønsker du å se flere bilder fra skytedagen? Ta en titt på vår facebookside :
https://www.facebook.com/haldenogomegnjff/​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.