Isfiske på Møsvatn
GST/CHO
Publisert 07.02.2016 16:50
Oppdatert 07.03.2016 12:44
Fredag 20. mars var vi 15 personer (8 ungdom og 7 voksne) som dro på isfiske på Møsvatn med overnatting på Skinnarbu Høyfjells hotell.
Isfiske på Møsvatn
Isfiske på Møsvatn

Vi skulle fiske lørdag og søndag denne helgen. Lørdagen dro vi på isen kl. 09.00, vi fiska til litt utpå ettermiddagen. Været var litt frem og tilbake med vind og sol, og noen ble solbrent på nesa si som betyr STOR nese: ). Det var lite fisk å få, var vel kun Ellen Nyhus som fikk en matfisk denne dagen, ellers så var det noen andre som fikk et par småfisk.

Søndag var det hjemreise, og vi sjekket ut av hotellet etter frokost. Vi dro på isen ved 11-12 tida og fiska et par timer. Var ikke mye å skryte av i dag heller. Vi vet vi skulle ha vært på isen rundt kl. 5-6 p morgenen, men av hensyn til ungdommen venta vi til etter frokost. Men OM det blir noe neste år, så er det opp om natta for å fiske, da er det ingen bønn ; ). Men vi hadde en veldig fin tur, mat og betjeningen på hotellet var ikke å klage på. De står på for ALLE gjestene.

 

Mvh

Christian 

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.