Kurs i røyking av kjøtt og fisk
Vibeke Marie Strømme
Publisert 11.05.2019 01:02
Oppdatert 11.05.2019 01:02
Kurs i røyking av kjøtt og fisk
Foto: Smart Fritid AS
Vil du lære mer om hvordan du tar vare på fangsten? Onsdag den 15.mai holdes det kurs i røyking av kjøtt og fisk på jegerhytta i Moss.

Du vil få opplæring i alt før, under og etter både kald- og varmrøyking. Du lærer å lage bacon, røykelaks, elgbiff og mye mer.

Salting, krydring, temperaturer, flis, røykeovner og røyk er blant temaene på programmet, og du vil få alle de tips du trenger for et vellykket resultat. Det blir selvsagt også masse smaksprøver!

Arrangør: Smart Fritid AS
Tidspunkt: 15.mai kl.18.00 - 22.00

Pris:
Ikke medlem: 600,-
Medlem: 500,-

Påmelding til tlf; 471 77 577 eller post@smartfritid.no​ 

Velkommen!

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.