Velkommen til Moss og Omegn JFF Ungdom
JKO
Publisert 07.02.2016 16:49
Oppdatert 28.06.2020 13:06
Velkommen til Moss og Omegn JFF Ungdom

Medlemmene i Barne -og Ungdomsgruppa i  MOJFF består av Jens Kristian Olsen, Bjørn Morten Holm, Espen Furuseth, Bente Akselvoll Furuseth og Bjørnar Karlsen.

Vi har som ambisjon å få ungdommen ut på tur. Vi brenner for det vi gjør og tilrettelegger utallige turer og aktiviteter for store og små. Det kan tenkes at vi bare driver med jakt, men vi arrangerer så mye mer. Alt fra skogsturer med bål og mat, fisketurer i nærmiljø, fjell og skog, samt faste aktivitetsdager der vi ser på film, spiser god mat og holder det sosiale oppe.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom det skulle være spørsmål om våre arrangement eller oss som gruppe, vi svarer så fort og godt vi kan.


Hold deg oppdatert på vår Facebook-side. Her legger vi ut jevnlig informasjon om våre kommende aktiviteter, samt en liten oppsummering av det vi allerede har arrangert. Vi legger også ut annen nyttig informasjon:

UNG Moss og Omegn Jeger -og Fiskerforening

 

Kontaktperson:
Jens Kristian Olsen
Tlf: 93 89 10 60
Mojffung@gmail.com

 

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.