Bli med å feire ! NJFF 150 år
TG
Publisert 04.02.2021 09:40
Oppdatert 04.02.2021 09:42
Bli med å feire ! NJFF 150 år
Minner fra en utefest sitter alltid lenge i hukommelsen😊
Den 10. februar fyller NJFF 150 år! På grunn av koronasituasjonen får vi ikke feiret i store lag, slik vi hadde håpet. Vi vil derfor oppfordre til å bli med på en alternativ feiring.

Et 150 års jubileum er verdt å markere, og vi vil feire det sammen - men hver for oss. Fyr et digert bål ute, hvor du kanskje kan lage deg et lite festmåltid. Du kan gjerne samle familien, dine firbeinte, dine nærmeste eller din kohort. Husk at man alltid må følge gjeldende smittevernregler på landsbasis og i din kommune. 

Forslag til jubileumsmenyen du kan ta med på tur

Del bilder av feiringen

Vi håper å se mange feire dagen og dele bilder av det på Instagram ved å bruke #njff150år. Jo flere som deler bilder, jo større blir følelsen av et felleskap. Vi har laget et arrangementet på Facebook hvor vi deler forslag til aktiviteter til deg som vil komme deg ut og ta del i feiringen. Vi håper du blir med!

Her finner du arrangementet på Facebook

Vil lokalforeningene i Rogaland ha jubileumsartikler?

Fylkeslaget har fra Forbundet mottatt et utvalg med jubileumssluker, brettekopper og clip-on reflekser. Alt merket med: NJFF 150 år! Dette er artikler som vi ønsker å dele ut til lokalforeningene, og vi ønsker tilbakemelding fra dere hvem som vil ha😀Artiklene er fine å bruke som små oppmerksomhetsgaver, premier og annet kreativt. Men mengden er ikke så veldig stor, så dersom en tillitsvalgt fra hver forening sender inn melding: Vi vil ha 😄 til fylkeslaget innen 12. februar, så lager vi en fordelingsnøkkel og får disse ut til dere i et rettferdig fordelt antall.  Bruk mail: rogaland@njff.no 

150 årsjubileet skal feires i hele 2021, og det kommer nok masse anledninger til å samles og treffes etterhvert som koronaen slipper taket. Vi gleder oss😊

Og vi starter med markeringen lokalt med dine folk 10. februar!! Fyr opp et bål, finn fram grillen eller bålpanna, lag plakater, blås opp ballongene, 🎈finn fram det beste viltet du har, eller noen gode pølser, alt er lov. Lag en liten fest denne dagen:-) Og ta bilder, og del i vei 🤗

Husk å melde inn ditt arrangement via FB. Se i artikkelen litt lenger oppe.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.