Dessverre avlyst. NJFF Rogaland inviterer til viltseminar på Sola 15-16 august.
Publisert 05.06.2019 11:03
Oppdatert 08.10.2019 13:15
Dessverre avlyst. NJFF Rogaland inviterer til viltseminar på Sola 15-16 august.
Dessverre avlyst. NJFF Rogaland inviterer til viltseminar på Sola 15-16 august.
Vi beklager, arrangementet må avlyses. Vi har satt siste frist for påmelding til fredag 10.08 men innser allerede nå at vi kommer til å få problemer med å nå opp i den tilslutningen denne type arrangement krever for å gå rundt økonomisk. Det har blitt kjørt massiv markedføring i ulike media og informasjonkanaler over lang tid, uten at dette har gitt den responsen vi hadde håpet på. For at dette skulle komme i mål måtte det ha komme inn veldig mange nye påmeldinger i løpet av de neste to dagene og det skjer nok dessverre ikke.. Vi må da bite i det sure eplet og konstatere at opplegget vi har prøvd å få til, ikke fungerer i den formen vi har lagt opp til, og vi må da gå i tenkeboksen for å finne en annen arrangementsform som kan fungere bedre. Arrangementet anses dermed som avlyst. De som har forhåndsbetalt vil selvsagt få refundert sin kostnad. Vi beklager den ulempe dette medfører for dere påmeldte og foredragsholderne.

​​​​​Viltseminaret i 2019 setter fokus på aktuelle tema i forhold til  hjortevilt, småvilt og rovvilt. Målet er å skape et felles møtested for den kommunale viltforvaltningen, grunneiere, jegere og ellers alle med interesse for natur, miljø, vilt og viltforvaltning. Som arrangører har vi gleden av å ønske velkommen til to innholdsrike dager med et seminar som er en viktig arena for faglig oppdatering og nettverksbygging. Blant årets foredragsholdere er Åsmund Austerheim, Magnus Haugland, Jarle Lunde, Kristian Eiken Olsen, Arne Oftedal, Vidar Lunde, Johan Trygve Solheim, Terje Havsø, Sveinulf Vågene, Joakim Pettersen med flere 

Her finner du hele programmet med påmelding:

Fremdeles mulig å melde seg på.

Kontaktperson: Tore Skogen 91558330 mail: tore.skogen@emerson.com

Evt rogaland@njff.no


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.