NJFF Rogaland inviterer til viltseminar på Sola 15-16 august.
Publisert 05.06.2019 11:03
Oppdatert 05.06.2019 15:49
NJFF Rogaland inviterer til viltseminar på Sola 15-16 august.
NJFF Rogaland inviterer til viltseminar på Sola 15-16 august.
VILTSEMINARET ER ET SAMARBEID mellom Norges Jeger- og Fiskerforbund Rogaland, Fylkeskommunene Rogaland og Fylkesmannen i Rogaland.

​​Viltseminaret i 2019 setter fokus på aktuelle tema i forhold til  hjortevilt, småvilt og rovvilt. Målet er å skape et felles møtested for den kommunale viltforvaltningen, grunneiere, jegere og ellers alle med interesse for natur, miljø, vilt og viltforvaltning. Som arrangører har vi gleden av å ønske velkommen til to innholdsrike dager med et seminar som er en viktig arena for faglig oppdatering og nettverksbygging. Blant årets foredragsholdere er Åsmund Austerheim, Magnus Haugland, Jarle Lunde, Kristian Eiken Olsen, Arne Oftedal, Vidar Lunde, Johan Trygve Solheim, Terje Havsø, Sveinulf Vågene, Joakim Pettersen med flere 

Her finner du hele programmet med påmelding:

Merk at med påmelding innen 30. juni oppnås god rabatt på deltakelsen.

Kontaktperson: Tore Skogen 91558330 mail: tore.skogen@emerson.com

Evt rogaland@njff.no


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.