Nå må gode avgjørelser tas! Vi tar en time-out sammen!
Publisert 12.03.2020 15:05
Oppdatert 12.03.2020 15:08
Nå må gode avgjørelser tas! Vi tar en time-out sammen!
NJFF anbefaler at hele organisasjonen nå tar inn over seg de signaler vi har fått rundt den meget alvorlig situasjonen med smittefare i samfunnet.
NJFF sentralt avlyser/utsetter alle samlinger ut mai måned. Generalsekretær oppfordrer alle lokale arrangører å være seg sitt ansvar bevisst og foreta en skikkelig risikovurdering av aktiviteter i foreningen framover:

​​Eldar B. uttaler:

...jeg ber Fylkeslag og foreninger følge helsemyndighetenes råd mht samlinger, arrangementer, m.m. Dette gjelder både sentrale, regionale og spesielt lokale myndigheter. Vi går ikke ut med spesifikke råd og føringer fra NJFF sentralt i denne omgang, da disse fort blir avlegse noen timer eller dager etter slik utviklingen er. Vi har imidlertid avlyst/utsatt arrangementene fra NJFF sentralt foreløpig ut mai. Det betyr at det ikke blir konferanser, ansattsamling, fylkessekretærsamling eller fylkeslederkonferanse som planlagt i april. Imidlertid planlegger vi å holde styremøter og representanskapsmøter på skype/telefonkonferanse. Jeg har bedt fylkeslagene være ute i tide mht avlysninger/utsettelser av sine arrangementer. Jeg vil også oppfordre lokalforeninger der ute til det samme, for å søke å spare utgifter og få noe forutsigbarhet. 

Fylkeslaget i Rogaland ved ansatte og styret beklager denne situasjonen, men vil oppfordre til seriøs håndtering av alvoret. Dette er ikke tiden for å gamble med andre folks vurderingsevne.​

På den annen side.... Bruk gjerne naturen. DET er vi flinke til i vår organisasjon 😀Men hold kanskje litt distanse til ukjente på din vei....

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.