Navnekonkurranse :-) Nyheten er ute!!
Publisert 20.11.2019 17:27
Oppdatert 20.11.2019 17:27
Navnekonkurranse :-) Nyheten er ute!!
I juni 2020 skjer det på Jæren! Bilde Stian Eikåsen
12.-14. juni 2020 skjer det på Jæren! Tidenes råeste ungdomssamling er på gang! HVA SKAL DEN HETE? Bli med på konkurranse om det kuleste navnet!! FLOTT PREMIE til den som kommer med vinnernavnet !

​Fylket og foreningene er i gang med planleggingen av en spesiell og helt ny ungdomssamling til sommeren 2020, og tro oss - dette kommer til å bli helt vanvittig bra! 😁

Sett av helgen: 12. – 14. juni allerede nå!


 Stikkord: Maksimum 100 unge, 12-17 år. Gutter og jenter! Her blir det kamp om plassene: Sjekk: Hovedaktivitet og grunnlaget for hele programmet er SKYTING! Skyting for alle med topp instruktører. Du får skyte hagle og rifle, alle grener, salong, luft, skytesimulator…Du får prøve alt! Ekstremt høyt sikkerhetsfokus! Camp, vi bor i telt uten foreldre👌 Hør og se stilige foredrag med de beste jegerne, grilling, sol, fiske, konsert, skyteoppvisning, konkurranse med enorme premier for alle. Følg med på NJFF Rogalands Facebook og hjemmesider når billettene legges ut! Dato for når påmeldingen starter annonseres i god tid gjennom foreningene. Meld fra til din forening at dette VIL du bli med på neste sommer!!!

 Vi trenger nå DIN hjelp til å gi samlingen et navn! Du kan gjerne sende inn flere forslag, og står helt fritt til å tenke ut noe som du synes representerer samlingen på best måte, men kort og Catchy er et krav.


Tenk på tilsvarende navn som: BLINK, HEKTA, YNG osv.. Vi håper å få inn et tøft navneforslag som kan vare lenger enn bare dette arrangement, som blir et supernavn for ungdomsaktiviteter i Rogaland:-)

Fristen for innsending av forslag er satt til 10. desember, en hemmelig gruppe fra arrangørkomiteen er jury, og navnet vil offentligjøres i løpet av desember. 

Send forslagene på mail til: rogaland@njff.no

Premien er et superlett Optimus kokesett med brenner til en verdi av hele 1399,- 

Optimus Elektra FE kort beskrivelse.pdf- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.