Rogalandscupen Jaktfelt 2019 Resultater
TG
Publisert 16.06.2019 10:19
Oppdatert 17.06.2019 13:20
Rogalandscupen Jaktfelt 2019 Resultater
Rune Lien, Vetle Oftedal og Grethe Marie Halsnes
NJFF Rogaland gratulerer vinnere fra Rogalandscupen jaktfelt 2019: Herre klasse: Rune Lien (Haugesund OJFF) Junior Klasse: Vetle Oftedal (Jæren JFL) Dame Klasse: Grete Marie Tordal Halsnes (Haugesund OJFF)

​​Da er jaktfeltsesongen 2019 i Rogaland over for i år.

Jaktfeltskyting i Rogaland en voksende aktivitet og mange skyttere har stilt på stevnene som har vært arrangert i fylket. I år har det vert hyggelig å se at mange nye skyttere kommer på stevnene, spesielt hyggelig å se at flere damer/jenter og juniorskyttere hevder seg i toppen på resultatlistene.

I herreklassen så var det Rune Lien og Svein Ove Nilsen som knivet om seieren i cupen, Rune trakk det lengste "strået" til slutt og vann.

I juniorklassen så avgjorde Vetle Oftedal seieren i cupen tidlig i sesongen. Vetle kommer nok til å hevde seg høyt oppe på resultatlistene i tiden fremover, da han er et stort talent innen skyting. I juniorklassen så ble det to jenter blant de 4 beste. En sterk 2. plass til Vilde Sunde i juniorklassen.

I dameklassen så stod det mellom Grete Marie Tordal og Gro Bua før siste stevnet i Sokndal.

Grete Marie sikret seg seieren i cupen med 144 poeng på stevnet, som gav en 3.plass totalt på stevnet. 

Resultat Rogalandscupen jaktfelt 2019.pdf

Vinnere Rogcupen 2019.jpg

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.