Seminar om Villaks og sjøaures fremtid i Rogaland 28. nov
Publisert 02.10.2019 13:09
Oppdatert 03.10.2019 13:05
Seminar om Villaks og sjøaures fremtid i Rogaland 28. nov
Seminar om Villaks og sjøaures fremtid i Rogaland 28. nov
I anledning Villaksens år 2019 inviterer NJFF Rogaland til et spennende seminar på Sola 28. november i samarbeid med Norske lakseelver.

​​Vi inviterer politikere, forvaltning, sektormyndigheter, interesseorganisasjoner, grunneiere og flere til seminar med fokus på forvaltningen av villaks og sjøørret, og dens fremtid i Rogaland. Ryfylke Friluftsråd støtter og deltar på arrangementet.Her settes fokus på hvordan vi forvalter disse viktige artene i fylket og i Norge i dag, og hvordan ser fremtiden ut? Kan politikerne gi oss gode svar? Spennende innlegg av: Eva Thorstad fra Vitenskapelig råd for lakseforvaltning, Ulrich Pulg fra Norce, Erik Sterud fra Norske lakseelver, Terje Aarsand fra Bergen Elveforum, Trond Erik Børresen fra Lyse, og Jarle Lunde, koordinator Ryfylke vannområde. Programmet bindes sammen av Alv Arne Lyse og Knut Ståle Eriksen fra NJFF. Seminaret er gratis og inkluderer lunsj. 

Påmelding her: https://villaks2019.no/njffrogaland/

Fullstendig program: villaksseminar.Rogaland.endelig.pdf- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.