Vil du bli NJFF - instruktør?
Publisert 24.08.2020 12:05
Oppdatert 24.08.2020 12:12
Vil du bli NJFF - instruktør?
Instruktørene er lokalforeningens og forbundets viktigste ambassadører og kompetansebærere. Gode instruktører skaper lokal aktivitet. Ønsker din forening å utdanne nye?

​Hva er deres nærmiljø, potensielle medlemmer og medlemmer interessert i? Kan og vil dere etablere et nytt tilbud i foreningen og trenger å utdanne instruktører? Har dere behov for flere, eller har dere noen trofaste slitere som snart ønsker avløsning?

NJFF sentralt og rundt i landet har i dag instruktører og lignende ressurspersoner innen 13 ulike temaer; jakthunddressur, ettersøk, aversjonsdressur, rifleinstruktør, hagleinstruktør, hagledommer, strandplassleder rifle, fluekasting, organisasjonskontakt, jegerprøven, bjørnehundinstruktør, småviltaksering og trofèdommere.                                   

(Alle de uthevede har vi i Rogaland nå egne fylkesinstruktører på..)

Småvilttaksering, jegerprøveinstruktører og trofèdommere er ikke inkludert i NJFFs instruktørordninger, men driftes materiellmessig gjennom portalen for disse.

Selv om noen personer går igjen på flere ordninger så har vi ca. 4.000 ressurspersoner som driver med opplæring i organisasjonen. Dette er en enorm ressurs som er helt avgjørende for mye av den aktiviteten som skjer lokalt.

Ta kontakt med NJFF-Rogaland fylkeslaget, på e-post: rogaland@njff.no og meld behov for ønsket instruktørkurs.


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.