NB NY dato: Viltseminar 2019 Quality Airp Hotel, Sola 15 -16. aug
Publisert 12.04.2019 19:49
Oppdatert 08.10.2019 13:14
NB NY dato: Viltseminar 2019 Quality Airp Hotel, Sola 15 -16. aug
Velkommen til to innholdsrike dager og en viktig arena for faglig oppdatering og nettverksbygging.
Vi må innse at mai ble en for travel måned for mange aktuelle deltakere, og flytter seminaret til 16 og 17 august. VILTSEMINARET ER ET SAMARBEID mellom Norges Jeger- og Fiskerforbund Rogaland, Rogaland Fylkeskommune og Fylkesmannen i Rogaland. Det setter fokus på aktuelle tema i forhold til hjortevilt, småvilt og rovvilt. Målet er å skape et felles møtested for den kommunale viltforvaltningen, grunneiere, jegere og ellers alle med interesse for natur, miljø, vilt og viltforvaltning.

​​​​​​Foredragsholdere i mai var mange, blant annet Åsmund Austerheim, Magnus Haugaland, Jarle Lunde, Kristian Eiken Olsen, Arne Oftedal, Vidar Lunde, Johan Trygve Solheim, Terje Havsø, Sveinulf Vågene, Joakim Pettersen med flere. Vi håper å få de fleste med oss videre i august og vil også få flere nye på programmet.

Vi kommer tilbake til oppdatert program og ny påmeldingssession.- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.