Apportbevis og klubbmesterskap
Publisert 20.06.2019 14:33
Oppdatert 20.06.2019 14:33
Apportbevis og klubbmesterskap
Sommertid er fin apporttid! Høst og jakt er rett rundt hjørnet. Legg inn onsdag 21. august i kalenderen allerede nå og bli med på klubbmesterskap i apport!

Vi kjører todelt klubbmesterskap a’la UK-reglene på apportprøve. Første del blir søksapport på land. Andre del blir enkel vannapport hvor det kastes fra land ut i vannet. I løpet av klubbmesterskapet vil det være mulig å få utstedt apportbevis. Kun medlemmer av HOJFF kan bli premiert under klubbmesterskap, men å delta er åpent for alle.

Bedømming søksapport: Hunden avsøker gitt terreng ved bruk av vind, plukker opp fuglen uten kommando og leverer villig og rolig til fører.

Bedømming vannapport: Hunden er rolig i kast og på kommando fra fører går villig ut i vannet. Også her skal hunden gripe fuglen uten ekstra kommando og komme villig til fører for levering.

Man må ta med eget apportvilt. Dette skal være en jaktbar art, enten fryst, tint eller tørket. Hunden må være fylt 9 måneder. Pris per hund 100kr.

Sted kommer vi tilbake til!

Meld på til selvutnevnt apportsjef Christina innen 7. august til e-post christina-svendsen@hotmail.com. Skriv litt om hunden og om du ønsker apportbevis.
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.