Klubbmesterskap for stående fuglehunder
Publisert 08.12.2018 11:03
Oppdatert 08.12.2018 11:03
Klubbmesterskap for stående fuglehunder
Velkommen til klubbmesterskap for stående fuglehunder 16. desember 2018!

​Klubbmesterskapet er en uformell konkurranse for å kåre årets HOJFF-hund innenfor unghundklasse (UK) og åpen klasse (AK). Det legges opp som en skogsfuglprøve hvor et parti går samlet ut sammen med en dommer. Hundene slippes enkeltvis for å søke i terrenget og finne fugl. Ekvipasjen (hund og fører) blir bedømt for samarbeid, selvstendigheten til hunden, og hvordan den håndterer en jaktbar situasjon med å finne fugl. Hunden må ha saueaversjonsbevis da det er sau i terrenget.

Dette er en fin mulighet for ferske fuglehundeiere å teste hunden sin i en prøvesetting. Hvis du tar med bikkja og godt mot kan vi garantere god stemning!

Oppmøte på Våga Kai på Fosen kl. 9.00. Pris 50kr per start betales ved VIPPS under opprop.

Påmelding til Kristian Holgersen innen 14. desember ved å sende melding med navn på fører og hund, samt alder på hunden til kristianholgersen@hotmail.com.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.