Bli med på laksecamp for ungdom i Sørelva!
Publisert 12.06.2019 16:23
Oppdatert 13.06.2019 12:36
Bli med på laksecamp for ungdom i Sørelva!
Er du mellom 12 og 18 år og har lyst til å prøve laksefiske? I anledning Villaksens år inviterer Haugesund og Omegn JFF og Vindafjord JFL til gratis laksecamp i Sørelva 29.-30. juni. Påmeldingsfristen er mandag 24. juni.

​​​​​​Det er 10 plasser på laksecampen, så har du lyst til å være med er det lurt å være raskt ute med å sende en mail til ellenmariehagevik@gmail.com. Er du under 18 år, må du ha tillatelse fra foresatte for å delta. Husk å sende mailadresse og mobilnummer til foresatte sammen med påmeldingen.

Vi møtes kl. 17.00 på parkeringsplassen like ved Badehølen (kart sendes på mail etter påmelding). Det vil bli mulighet for overnatting i lavvo, som vi setter opp ved elva. Her vil vi også grille, lage middag/kvelds, frokost og lunsj.

Vi har stenger og utstyr til utlån, men du må gjerne ta med egen fiskestang og utstyrom du har. I løpet av campen vil deltakerne få prøve seg på ulike måter å fiske laks på, og det blir blant annet kurs i fluekasting.


Når det vi ikke trenger ved elva er på plass i lavvoene vi skal overnatte i, er det ulike måter å fiske laks på det dreier seg om. Det blir blant annet kurs i fluekasting. Vi har stenger og utstyr til utlån, men du må gjerne ta med eget utstyr om du har.


Mat og drikke til måltidene, middag/kvelds lørdag, frokost og lunsj søndag, ordner arrangørene. Brus, knask og annet må den enkelte ha med selv.

Det du MÅ ha med selv er sovepose, høye støvler eller vandebuske/-sko om du har det, redningsvest (ikke den knalloransje varianten, det skremmer laksen), gode klær å være ute i uansett vær, et klesskift, ekstra sokker og sko. En lommelykt er også lurt å ha med.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.