Start sommeren med Fiskesommer!
Publisert 09.05.2018 22:41
Oppdatert 11.05.2018 17:41
Start sommeren med Fiskesommer!
HOJFF har gleden av å invitere barn og familier til et fiskeeventyr på Indre kai. Årets Fiskesommer går av stabelen lørdag 2. juni mellom klokken 12.00 og 14.30.

​​Vi håper at været blir like bra som på bildet, men Fiskesommer på kaikanten blir det uansett vær. Arrangementet er gratis, det er ingen forhåndspåmelding, o​​g HOJFF sørger for utstyr, redningsvester, flinke instruktører og premier til alle barn som deltar.

Det dere må ta med er godt humør og bekledning etter værforholdene. Fiskelykke skal vi hjelpe dere med så godt vi kan, og har du egen stang og vest kan du selvsagt ta det med.

Slettaa Dykkerklubb blir med i år også. Det er alltid spennende å se hva de finner i Smedasundet og putter i fiskebassenget. Og de har en fantastisk historie å fortelle om ryddeaksjonen i Smedasundet som er blitt mal for tilsvarende aksjoner over hele Norge.

Velkommen til Fiskesommer på Indre kai 2. juni kl. 12.00-14.30!

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.