Trekning av fiskedøgn i Etneelva
Publisert 10.05.2018 21:23
Oppdatert 11.05.2018 17:35
Trekning av fiskedøgn i Etneelva
Tirsdag 22. mai kl. 19.00 er det klart for årets mest spennende trekning i foreningslokalene: Hvem får hvilke fiskedøgn i Etne? Mer informasjon og liste over døgn finne du ved å klikke på

​​​HOJFF tilbyr sine medlemmer 14 døgn i Etneelva sesongen 2018. Det triveligste er å være med på trekningen 22. mai, men har du ikke mulighet, kan du maile ønskelista seinest 21. mai. Mer informasjon om utfylling og sending finner du på vedlegget under.

Det er viktig å huske at du er pliktig å kjøpe døgnet om ditt ønske blir trukket ut. 

Husk også at HOJFF selger fiskekort i Sørelva på inatur.no, Etne Camping, MX-Sport Raglamyr, Baardsen på kaien og Salar Sport. Kortsalget for Sørelva åpner 1. juni.     

Flere som bruker iPhone eller iPad har meldt tilbake at døgnoversikten blir rar når Word-dokumentet åpnes. Vedlagt er derfor en pdf. Se bort fra årstallet 2017, resten er korrekt.                                                                               

Fiskedøgn Etne 2018 trekning 22. mai.doc

Fiskedøgn Etne 2018 pdf.pdf

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.