Om oss
Publisert 07.02.2016 19:22
Oppdatert 03.04.2019 22:45
Haugesund og omegn jeger- og fiskerforening (HOJFF) er en åpen forening for jegere, fiskere og friluftsfolk i alle aldre og av begge kjønn.
Om oss
Om oss

​​​​​​​​​​Foreningen ble stiftet i 1956 og har nå ca. 500 medlemmer. HOJFF er tilknyttet Norges jeger- og fiskerforbund.

HOJFF arbeider for å skape felleskap og samarbeid i arbeidet med å bedre vilt- og fiskebestander i nærmiljøet, og for å sikre allmenheten tilgang til jakt, fiske og friluftsliv.

Foreningen driver opplæring og kursvirksomhet for jegere, fiskere og hundeeiere, og disponerer både jakt- og fiskerettigheter. Årlig arrangeres det jegerprøvekurs med videre introjakt.

HOJFF er organisert i forskjellige utvalg.

- Jaktutvalget (jakt, introjakt og skyting)
- Leirdueutvalget
- Hundeutvalget (stående fuglehunder)
- Fiskeutvalget
- Barne- og ungdomsutvalget

Som medlem i HOJFF kan du delta på aktiviteter til alle utvalgene, samt velge om du ønsker å engasjere deg i selve utvalget.

Følg oss gjerne på Facebook her!Kontaktinfo – organisasjon

Haugesund og Omegn JFF

Adresse

Postboks 195

 

5501 HAUGESUND

E-mail

post@hojff.no​​
Styreverv
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.