Barne og Ungdomsutvalget, status og planer for resten av 2020
Publisert 30.06.2020 08:49
Oppdatert 30.06.2020 08:49
Barne og Ungdomsutvalget, status og planer for resten av 2020

Vi gjennomførte i perioden januar-mars ukentlige skytetreninger for barn og ungdom, det ble også arrangert noen familiedager på Sikvaland samt kurs i fellefangst. Engasjementet og deltakerantallet på våre aktiviteter var høyt og forventingene store til det som skulle skje utover våren.

Dessverre ble det ikke helt slik da hele landet havnet i en situasjon som satte en midlertidig stopper for alle våre aktiviteter i en lengre periode.

Vi startet opp skytetrening for ungdom igjen i mai, men foreløpig er det dessverre kun for de som er gamle nok til å klare selv og ikke krever tett fysisk oppfølging (1m regelen gjelder fremdeles).

Det som nå er gledelig er at det er lempet litt på restriksjonene som gjør at vi kan gjennomføre de fleste planlagte familieaktiviteter for resten av året. Det blir selvfølgelig med FHI sine anbefalinger, men det bør gå veldig bra😊


I denne perioden er vi en liten gjeng som har jobbet hardt for å få på plass et eget sløydverksted for barn/ungdom. Arbeidet her nærmer seg slutten og vi gleder oss til å komme i gang med planlagte aktiviteter her. Her skal vi bla. lage turkopp, kniv og minkfeller.

Skytingen går sin gang hver Onsdag, det blir sommeravslutning med klubbmesterskap for ungdom onsdag 1. juli. Her håper vi alle som har mulighet kan være med. Ta med hele familien og vis hva vi driver med. Gratis grillmat til alle😊. Etter denne kvelden tar vi sommerferie med skytingen. Oppstart på skytetreningene etter ferien blir onsdag 12. August.

5-9 August er vi 5 ungdommer fra JJFL med familie som drar på NM i leirdueskyting. Dette gleder vi masse til og vi håper at det kan gi inspirasjon til flere og at vi blir en enda større gjeng som drar neste år, skyte stevner er kjempegøy😊

Til høsten/vinteren kommer vi til å arrangere flere helger med opplæringsjakt for ungdom med foreldre. Dette er noe vi gleder oss veldig til, det begynner allerede å minke på ledige plasser så her gjelder det å være tidlig ute.

For å få en oversikt over alle våre aktiviteter trykk på denne linken: https://www.njff.no/fylkeslag/rogaland/lokallag/jaeren

Det kommer muligens noen endringer i datoer da situasjonen vi er i gjør det litt vanskelig å planlegge langt frem i tid…

 

God sommer og vel møtt på alle våre aktiviteter i og etter ferien!!!

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.