Introjakt på Ualand
Publisert 16.06.2019 13:13
Oppdatert 16.06.2019 13:14
Introjakt på Ualand
Introjakt på Ualand 2018
Introjakt på Ualand
Introjakt på Ualand 2018
Jæren Jakt- og Fiskelag arrangerer også i år introjakt på elg og hjort på Ualand 27-29. september 2019 (uke 39).

Dette er i hovedsak et tilbud til nye og unge jegere, og disse vil derfor bli prioritert først ved påmelding.

For mange nye jegere er det et stort skritt å gå fra jegerprøven og ut på jakt. Dette er derfor en gylden mulighet til å komme i gang med jakta, og lære mer om ulike jaktformer og hva en skal gjøre etter felling av vilt. På introjakta vil det være med flere erfarne jegere/instruktører som vil dele av sine erfaringer og kunnskaper om jakt.

Vi jakter i hovedsak på elg, men det er også hjort og rådyr i terrenget. Selve jakta vil foregå på lørdag morgen, lørdag kveld og søndag morgen. På fredag kveld blir det sosialt samvær, planlegging og informasjon om selve jakta. Hvis vi er heldige og får utbytte av jakta, vil det være mulig å kjøpe ut kjøtt for kr. 150 per kg.

I forkant av introjakta vil alle som har fått plass bli kalt inn til informasjonsmøte på klubbhuset til JJFL. Etter møtet vil riflebanen bli åpnet slik at de som ønsker kan teste riflene sine. 

Til introjakta trengs det jaktradio og ellers vanlig utstyr/klær for posteringsjakt. Det er senger og madrasser i huset på Ualand, men alle må ha med seg egen sovepose eller dyne og pute med sengetøy. Vi kjøper inn mat for hele helga, og dette er inkludert i prisen. 

Priser: Kr. 1 200 for medlemmer / kr. 2 400 for ikke medlemmer.

Oppmøte på YX Ogna fredag 27. september kl 18. Vi kjører samlet til Ualand.

Påmeldingfrist: Søndag 8. september 2019. Påmelding er bindende.

Påmelding på mail til jakt@jjfl.no. Mail må inneholde navn, adresse, telefon, e-post og medlemsnummer for de som er medlemmer i JJFL.

Bestått jegerprøve er et krav.

For mer informasjon, ta kontakt med Rune Fuglestad på telefon 481 59 876 eller på jakt@jjfl.no.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.