Introjakt på Ualand 8-10 November 2019.
Publisert 17.10.2019 20:20
Oppdatert 17.10.2019 20:22
Introjakt på Ualand 8-10 November 2019.
Introjakt på Ualand 8-10 November 2019.
Elg skutt under introjakt 2018
Introjakt på hjort og elg på Ualand. 8-10 November Uke 45

​Introjakta som vi skulle arrangere på Tysse, har vi valgt å flytte til Ualand. Siden introjakta er flyttet til Ualand har vi plass til noen flere deltakere.

For mange nye jegere er det et stort skritt å gå fra jegerprøven og ut på jakt. Dette er derfor en gylden mulighet til å komme i gang med jakta, og lære mer om ulike jaktformer og hva en skal gjøre etter felling av vilt. På introjakta vil det være med flere erfarne jegere/instruktører som vil dele av sine erfaringer og kunnskaper om jakt.

Selve jakta vil foregå på lørdag morgen, lørdag kveld og søndag morgen. På fredag kveld blir det sosialt samvær, planlegging og informasjon om selve jakta. Hvis vi er heldige og får utbytte av jakta, vil det være mulig å kjøpe ut kjøtt for kr. 150 per kg.

Dersom muligheten byr deg kan vi skyte både hjort, elg og rådyr.

I forkant av introjakta vil alle som har fått plass bli kalt inn til informasjonsmøte på klubbhuset til JJFL.

Til introjakta trengs det jaktradio (vi skaffer dersom du ikke har) og ellers vanlig utstyr/klær for posteringsjakt. Alle må ha med seg egen sovepose eller dyne og pute med sengetøy og liggeunderlag.

Priser: Kr. 1 200 for medlemmer / kr. 2 400 for ikke medlemmer.

Påmelding på mail til jakt@jjfl.no. Mail må inneholde navn, adresse, telefon, e-post og medlemsnummer for de som er medlemmer i JJFL.

Påmeldingsfrist: Snarest.


Påmelding er bindende.

 

For mer informasjon, ta kontakt med Rune Fuglestad på telefon 481 59 876 eller på jakt@jjfl.no.


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.