Introjakt på hjort på Tysse.
Publisert 19.08.2019 21:19
Oppdatert 19.08.2019 21:19
Introjakt på hjort på Tysse.
Introjakt på hjort.

I år arrangerer Jæren Jakt- og Fiskelag opplæringsjakt på hjort på Tysse i Suldal. Fredag 8.november 2019 til søndag 10. november 2019 (uke 45).

Dette er i hovedsak et tilbud til nye og unge jegere, og disse vil derfor bli prioritert først ved påmelding.

For mange nye jegere er det et stort skritt å gå fra jegerprøven og ut på jakt. Dette er derfor en gylden mulighet til å komme i gang med jakta, og lære mer om ulike jaktformer og hva en skal gjøre etter felling av vilt. På introjakta vil det være med flere erfarne jegere/instruktører som vil dele av sine erfaringer og kunnskaper om jakt.

Selve jakta vil foregå på lørdag morgen, lørdag kveld og søndag morgen. På fredag kveld blir det sosialt samvær, planlegging og informasjon om selve jakta. Hvis vi er heldige og får utbytte av jakta, vil det være mulig å kjøpe ut kjøtt for kr. 150 per kg.

I forkant av introjakta vil alle som har fått plass bli kalt inn til informasjonsmøte på klubbhuset til JJFL. Etter møtet vil riflebanen bli åpnet slik at de som ønsker kan teste riflene sine. 

Til introjakta trengs det jaktradio og ellers vanlig utstyr/klær for posteringsjakt. Alle må ha med seg egen sovepose eller dyne og pute med sengetøy og liggeunderlag.

Vi er litt usikre på bosituasjonen, men skal finne ut av det før infomøtet slik at vi kan informere om hva dere trenger å ta med.. Det blir enten hytte eller lavo. Vi kjøper inn mat for hele helga, og dette er inkludert i prisen. 

Introjakta gjennomføres med forbehold om at det fortsatt er løyver igjen.

Priser: Kr. 1 200 for medlemmer / kr. 2 400 for ikke medlemmer.

Påmelding på mail til jakt@jjfl.no. Mail må inneholde navn, adresse, telefon, e-post og medlemsnummer for de som er medlemmer i JJFL.

Påmeldingsfrist: 30/09/19


Påmelding er bindende.

 

For mer informasjon, ta kontakt med Rune Fuglestad på telefon 481 59 876 eller på jakt@jjfl.no.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.